23. sep, 2020

Positiva mammor med barn som har autism

Skor till Benji och hoppas de pass är typ storlek 49 annars måste vi prova dom i butik. Finns bara en tror jag i hela landet .

Jag funderar på att starta upp kurs för positiva mammor som vill det bästa för sina barn med autism . Du är ca 30 till 40 år och har ork ,tid ,prioriteringar samt själv finansierad .Du vill inte låta andra förstöra din unge med droger. Så jag tror jag börja hitta detta snart. # 3 moduler med 5 sekvenser och 3 coachningar.Vill du veta mer? maila mig info@piaalife.se. Jag utgår från pappa och mamma kursen men har skurit ned detta kring pappas tillkortakommanden. Tror du kan prova en övning per vecka så att efter 5 övningar så finns det coaching av mig som är generell och där du samlar på dig frågor innan och mailar till mig. Sedan module 2 på liknande sätt och därefter modul 3. Great. Kursen är nu på engelska som jag kommer att ta då den är CTAA certifierad. Jag kommer ha modulerna på min tribe och där kommer också coachningarna att vara bara för betalande klienter. Vill du ha privat coachning så kan jag ordna detta och debiterar för detta. Jag har mer än 30 år erfarenheter och har stöttat flera skolor ,dagliga verksamheter och boenden inom autism. Jag har studerat och forskat vid Lärarhögskolan specialpedagogik och kompletterat med komplementära behandlingsmetoder internationellt via CTAA. Jag har idag mer än 30 böcker och skrivit och illustrerat barnböcker med min son Benjamin.Vi har också haft 25 konstutställningar. Jag har pratat om autism på olika sammanhang på våra konstutställnigar men också vid politiska sammanhang där jag diskuterat handikppolitik.Under 90-talet igångsatte ajg fritidsaktiviteter i Stockholm,Huddinge,Täby och Vallentuna.Jag har också dansat och tagit med rörelser då jag har påbyggnad i dans och rörelse från Idrottshögsskolan och Lärarhögsskolan och verkat i flera skolor med detta. Dessutom har jag haft undervisning i Stockholms län från norr till söder från förskolan till Komvux inom autism samt vanliga ungar inom samhällsorienterade ämnen, dans, friskvård samt bild. Så jag har sett mer än de flesta var det inte fungerar.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan