17. sep, 2020

Benjamin Lebsund Café 34

Jättefina motiv och här har fåglarna,katterna och trollen kronor eller hatt som han brukar göra på sina djur. Kul med att se olika materialen som Benji gjort och en fin hänging.Tack Paulina.Först nu fick jag se detta den 17:e september och Benji och jag har haft 25 konstutställningar och illustrerat flera sagoböcker som finns att köpa på Adlibris, Bokus och amazon. Benjamin Lebsund heter konstnären och han motiv bör vara copyrightade härpå samma sätt som när vi ställt ut och illustrerar i våra böcker.Hans namn bör också finnas med som utställande konstnär när utställningen blir av.vi skapar också varannan helg när han kommer hem till mig.Varje torsdag skypar vi och pratar om sagor som inspirerar Benjamin till att skapa på den dagliga verksamheten.Det bör också finnas med som information i utställningen för besökaren att känna till.Utställningen ställdes in i mars pga av Cronan men kommer att ställas ut senare.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan