16. aug, 2020

Vlog about my method How to be agood parent having a kid with autism on Facebook

Catarina Malmrot

#Ijaz Keyali, #HB Mohan, #Santbhwanas Bhagawandas. Känner du mammor som är i ca 30-40 års åldern har energi och är tända på att ha ett bra liv för sina barn och är intresserade att behandla sina barn utan mediciner och ha ett fräschare alternativ vad gäller deras hälsa och rekommendera dom min metod.Den ligger i tiden och alla pedagogiska metoder passa.sinnesstimulering, rörelser och social kommunikation finns i alla pedagogiska verktyg men formen för det och ordningen är unik som jag har.

Man betonar andra saker som viktigare i skolor och andra ställen. Jag har åkt ut som brandkårsutryckning i hela Stockholms län och sett förfärliga situationer. lärare som ringer till polisen fast de har specialpedagogsk utbildning. Lärare som tvingar föräldrar att vänja sina barn med höga doser medicin och repressalier om de inte tar medicinerna. *oetiska förhållningssätt. Dessutom vet de väldigt lite om rörelser och hur det påverkar inlärning och kroppen. De känner heller inte till elementära saker om hur kroppen stimuleras med hjälp av sinnen och de föredrar ofta mycket enkla kunskaper om social kommunikationssätt. Så barnen lär sig inte klara sig i världen genom skolornas förfaringsmetoder. Det värsta är att lärarna vill helst bara undervisa barnen till de slutat mellanstadiet. De som är äldre är bara besvärliga.Sedan finns inget förhållningssätt till ett vuxenliv som är helt skandalöst.*Jag har över 30 års erfarenheter av min metod som föst var en metod jag skrev ned när jag sate igång en förstudie med fritidsaktiviteter för barn och ungdomar med autism i Stockholms skolor som jag fick sluta i egen regi på grund av bristande kompetens hos verksamhetsavdelningen och verksamhetschefen.Jag har byggt upp skolor där min son varit elev. Sätragårdsskolan, Sedemera Broskolan.Lindeparkens gymnasiesärskola med autism inriktning etstisk nish. Ottelinskolan med etnisk nisch och autism. Dessa skolor skulle inte utvecklats utan mina konsultativa insatser. Dessuotm olika dagliga verksamhter i Uppsala som Fri Form, Lilla kulturskolan och andra verksamheter som boendet Ejnar inom Frösunda AB.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan