11. jun, 2020

Counceilling second, third generation to holocaust survivers

https://mailchi.mp/224b3406cfc3/du-fr-det-hr-d-du-varit-intresserad-av-andra-generationen-och-min-bok

Du får det här då du varit intresserad av andra generationen och min bok

En del av er lyssnade på min föreläsning från boken  Why me? A stolen childhood på Limmud där jag talade om min mammas upplevelser från koncentrationsläger som påvekat mig som andra generationare. Jag erbjuder också coaching för dig som är andra respektive tredje generationare. Det finns också en smygdiskriminering där man underförstått diskriminerar människor med olika tillhörigheter. Genom att pika på ett sätt som till gränsen är okej men ändå taskigt så skadar många majoritetssvenskar oss som tillhör minoriteter. Vi är inte lika fina och blir särbehandlade. Det syns på våra utseenden och kanske sett och vårt sett att agera och diskrimineras subtilt. Alla uppfattar inte detta ,men vi som drabbas får föroödande konsekvenser.Mobbningar ,utanförskap och sjukdomar.Doktor Phil tog upp i ett av hans program och jämförde hur svarta, latinamerikaner,judar och andra minoritetsgrupper särbehandlas i USA. Det var unga studenter som fick olika frågor om hur de lever sin vardag. Längst fram stod majoritetsamerikanen. Längst bak stod de svart.Strax innan sydamerikaner och judar. Jag tror att situationen är liknande i Sverige.Några pratade om detta hemma hos en vän som är Peruan.Han brukar svara att han är turk till slut när han får för många frågor.Jag har skrivit Varför händer det mig?En stulen barndom och Why me?A stolen childhood där du kan läsa hurd et var för mig att växa upp i landet.Många svenskar indoktrineras av media och tror att minoritetsgruppen i landet är samma som styr i Israel och vi diskrimineras i Sverige för var enda negativ nyhet sommedia spyr ut.Jag själv fick sluta miljöpartiet för att hela partiet gjorde så mot mig och jag slutade december 2016 på grund av antisemitism.Det tog tolv år innan jag fick en ursäkt av fd borgarrådet i Stockholm. Han vill att jag verkar för demokratin och det gör jag nu.

For you not understanding Swedish, I sent a mail for you that are second or third generation to holocaust survivors and offer counseling. I talked about my book Why me?A stolen childhood on Limmud last November and how to help addictions in fear, PTSD.If you interested to mail me info@piaalife.se. I need to send a question about your emotional and physical before I can start helping you.I have insurance.

If it is somebody that I didn't mail this too but are interested.Please mail me info@piaalife.se

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan