5. jun, 2020

Coaching?

Har ni ett helvete hemma under Corona?Du blir kanske slagen av din akrl för att han är så frustrerad över sin framtid och försörjning.Kanske lider både du och han av olika medberoenden som du inte kan styra över.Barnen har också varit mycket hemma och ni får inte vardagen att fungera. Jag kan hjälpa dig med coachning då jag har kunskap i ämnet .Gör något åt detta innan det är för sent. Tror du att du älskar din karl även när han slår dig eller utövar anna forma av förtryck så har du fel.Du är medberoende och msåte bryta mönstret om du inte ska gå under.Är det så att du är också inte vad han vill ha men han håller dig kvar pga av att ni har gemensamt boende med lån men det finns inget annat där än en fasad? Jag är certifierad genom CTAA- complementary therapists accredited association .

Maila mig info@piaalife.se

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan