23. apr, 2020

Launchning Väsen, svensk och engelsk 30 maj kl 10 endast 20 friska personer

Launchning Väsen den svenska och engelska versionen .endast 20 friska personer släpps intill Älvsjö .Pris 90 kr för frukost och bokas senast 27 maj till info@piaalife.se.Launchning lördag 30 maj kl 10-12.Adress ges vid bokning.Jag behöver svara Motellet i god tid så de kan duka fram för 20 personer.Vi är centralt i Älvsjö nära busshållplatsen. vi kommre också gå förbi älvskålstenen och kolla på den även om vi inte blir insläppt till hembygdsgården ännu.Kolla mina videos på svenska och svenska idag den 23:e april.Maila mig info@piaalife.se för en anmälan snarast till Launchning.Är vi flera så hittar jag flera lösningar.Ev bokhandel i central stan som är intresserad.Talar inte om vilken ännu. Hoppas också på hembygdsgården öppnar senare i sommar. Jag vill också veta om ni vill köpa den tryckta boken så då måste jag betsälla den från amazon.Vill veta så jag vet hur många jag ska beställa. Ca kostnad i handeln 200 kr. Du får rabatt av mig.Men som du förstår måste manbetala fraktkostnad så jag får räkna på exakt pris. Jag signerar boken till dig självklart om du köper den av mig på launchningen.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan