7. apr, 2020

Tre av mina böcker nu på väg att bli provkopior i Amazon Tyskland

Nu skickar jag iväg Väsen som 3:e provkopia till Tyskland. Bokomslaget påminner om den engelska.På grund av corona tar det längre tid att få tillbaka böckerna från Amazon så i slutet på april och i början på maj får jag tre böcker. Väsen den svenska versionen, Den engelska versionen samt Snövit och Askungen. Nu önskar jag en Glad Påsk och jag återhämtar mig då jag fått ont i halsen igen och kan inte träffa Benjamin i påsk pga av att vi båda tillhör riskgrupper samt att jag inte får möjlightet att kolla om jag hade Corona innan. Jag tycker att ansvariga myndighetspersoner och politiker ska prövas juridiskt i deras utövning och utmätas straff för en stor försumlighet med fel beslut under Coronatiden.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan