27. mar, 2020

Mina Illustrationer som Giclée tryck från boken Väsen?

Medan jag formaterar och fixar så funderar jag att trycka några av mina illustrationer ,kanske.också som Gilcée.Är det några som är intresserade av att köpa? Jag kommer ha en launching med mina illustrationer tillsammans med böckerna både på engelska och svenska.Jag vet inte när pga av corona,men planerar detta. så tex Näcken,kvarngubbe, Bäckahästen, tomte, Olika skogsrån, andra rån, trädväsen,älvor,fe, mara,varulv,lyktgubbbe mfl illustrationer att ha som en tavla på väggen? Jag kollar just nu hur jag ska trycka upp och pris m m. Återkom gärna till mig info@piaalife.se .Jag har haft 25 konstutställningar med Benjamin och vi gör sagor.Vi har gjort 8 sagor och illusterat dom. Jag har också haft en fineart utställning i Miami och är omnämnd i People. Jag har också art therapy licenser.All text and picures are copyrighted by Pia Lebsund. All rights reserved.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan