26. mar, 2020

Hjälp oss att orka att skapa under Corontiderna!

Jag håller med författarna från Mitt i Söderort Liljeholmen 24 mars.Johanna Schreiber och Lisa Förare Winbladh tipsar vad du kan göra för samhället i coronakrisen för kulturarbetare.Så köp hem e-böcker eller om du har väldigt ont om pengar låna hem e-böcker från bibliotek. Hyr hem film.

Man tänker på att bakom varje bok så sitter vi författare och ägnar timmar åt att skriva och nå ut med kunskap.

"Jag illustrerar också så jag bidrar med både ord och bild." Jag har nu 36 böcker på Amazon.com både på svenska och engelska. Dessutom finns jag hos Adlibris, Bokus,CD on.Add books och på ca 50 bibliotek och skolbibiliotek i Sverige och tom på Åland. Visa att du uppskattar min gärning. Det går inte att leva på luft för mig heller. På gång är papperböckerna på svenska Väsen och Natural Beings på engelska som krävt mycket extra jobb.

"Det har desssutom kostat mig extra pengar att översätta boken till engleska. Det har det också gjort med den tunga boken Varför händer det mig? En stulen barndom när jag översatte den till Why me a stolen childhood."

Jag är föregångare till Module 1,2,3 och har tre internationella kurser Learning more skills in autism på tre nivåer. Professionell, föräldranivå och för nybörjare. Jag har påbörjat forskning på Lärarhögskolan och är internationellt licenserad inom flera komplementära behandlingsmetoder så därför är mina kurser licenserade internationellt av CTAA. Jag licenserar också ut mina kurser till dig som uppfyller mina kriterier och svarar på frågor genom Piaalife Academy.

Pia Lebsund Min son Benjamin som är 35 år berättar sagor för mig när vi skypar och vi båda illustrerar. Vi har gjort åtta sagor. Jag har precis omarbetat Snövit och Askungen som jag har i mitt eget förlag och den släpptes från Vulkan nyligen. Den finns också ute nu som andra bilaga på Amazon.com men är också släppt hos Elib så jag hoppas Adlibris, Bokus m fl tar in boken. Papperboken är på väg till Amazon Tyskland för en första provkopia.Det tar längre nu under Corona tider att få det tillbaka så jag får vänta ett tag nu.

Benjamin har autism och har inte fått lära sig läsa eller skriva i skolan och jag har skrivit om detta tidigare. Vi fick kämpa med att hitta ett kommunikationssätt i hans måleri och keramik. Det finns beskrivet i Benjamins konst-såhär gick det till att skapa.

Benjamin och jag har haft 25 konstutställningar där vi pratat om b l a autism, Agenda 22 och mänskliga rättigheter. Detta har vi gjort utan sponsring. Det kostar att ställa ut och tillverka konst.

Jag blev sparkad från mitt fasta jobb på skolförvaltningen år 1996 för att jag ville värna om barn och ungdomars rättigheter till ett bättre liv och fritidsaktiviteter. Sedan dess har jag harvat med free lance jobb av olika slag. Jag är ensamstående mamma och är andra generationare till överlevande från koncentrationsläger.

Det är många som njutit av våra konstutställningar och andra framträdanden och det är vi glada för.Men vi skulle också uppskatta att ni visar detta genom att köpa mer av våra tjänster, böcker,kontverk,coachning m m. Ha det bra.Kram Pia och Benjamin Lebsund.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan