22. mar, 2020

Har vi demokrati i Sverige?

Ja läser boken Att skriva sig till läsning,IKT I förskoleklass och skola. https://www.bokus.com/…/att-skriva-sig-till-lasning-ikt-i-…/ och undrar varför fick inte Benjamin detta i skolan? Jag ser att första upplagan gjordes år 2003 då var han redan 19 år gammal och hade flyttat till Uppsala. Stockholm hade mobbat ut honom för att han inte passade in i den lobbade skolan Lindeparken med estetisk inriktning som jag initierat för personer med autism.,Vad hände egentligen där? får jag aldrig veta. Jag vet att skolan finns nu i Skärholmen där andra kan få möjlighet,men Benjamin slängdes brutalt ut från. En fritidslärare försökte sig på någon konstterapi som hon inte hade utbildning till och betonade hans klor som han gjorde på sina djur och retade upp honom istället för att stötta honom i hans kommunikation och skapande. Benjamin hade också en assitent med sig från det korttidshem Lyckan inom Enigma omsorg AB. Han slängdes ut därifrån.Ett föräldra företag från fd föreningen autism styrelse som gynnade sina egna barn och fryste ut mitt barn. Benji fick sitta i vattenpölar. Allt för att knäcka honom.När jag pratade med föreståndaren så rodnade hon och bytte sedan jobb. Inga ansvariga att anklaga.Senare så avgår de åldrade föräldrarna från styrelsen och andra tog över bolaget.Men såret finns kvar. De försökte knäcka min son och mig. Vem ska betla för det lidande vi utstått. Jag hade planerat för att min son skulle bo nära mig i Stockholm. Som inte det var nog så tar Peter och kontaktar Ur,utbildningsradion och försöker sno min pedagogik ,med att säga att det var han som satte igång verksamheten med estetisk intiktning autism med hans metod.vilken notorisk lögnare. Jag blir också påringd av någon förälder som äger Enigma omsorg som berättar om orsaken varför Peter blev avskedad.Han porrsurfade på jobbet hette det. Vad skulle jag göra då?Välja mellan äpplen eller päron?stämde detta? Det vet jag inte.Men jag hade ingen som kunde få in Benjamin i verksamheten då.
Men, det började tidigare redan när jag arbetade för skolförvaltningen, utbildningsförvaltningen som det också hetat. Där blev jag mobbad av mina kolleger för mellanösternpolitiken som gjordes .De trodde att jag hade makt att påverka och utsatte mig för trakasserier.Senare gjorde mina fd partikamrater detta inom miljöpartiet av samma orsak.Det kallas för diskriminering ,men också antisemitism. Det försökte jag få upprättelse för hos DO.diskrimineringsiombudsmannen som avvisade detta då det inte fanns några prejudicerande fall.

Under nittiotalet såldes skolorna ut till bästa pris.Många friskolor startade upp utan att man från förvaltningen kollade dom på ett proffsigt sätt. Konskevenserna har vi sett många decennier efter. Kleti och pleti kunde öppna skolor och andra verksamheter. Vi hade då ett skolborgarråd som är med i Lets dance på fredagarna numera och dansar vidare med skakiga ben. Han hade heller ingen koll på vad som hände. Inom fritiden så smällde man in extra många ungar i verksamheten och jag såg hur Lärarförbundet försökte förhandla med de verksamhetsansvarige på förvaltningen utan resultat. Jag bara ombads att budgetera för fritidsverksamheten. Jag hade också en pott pengar för särskilt stöd som föräldrar försökte få del av,men som inte räckte. Jag gjorde en undersökning om hur fritidsaktiviteterna var för barn och ungdomar inom autism och motarbetades av FA som prioriterade bara skolfrågan. De var först positiva men när ordförade emigrerade till Australien så passade vice ordförande och journalisten att förstöra för att sanningen skulle komma fram. Hon motarbetade detta för alla barn och ugdomar i Stockolm på grund av den svenska avundsjukan då jag fick möjlighet att göra detta som ingen anan gjort så skulle det sabbas till varje pris.Även om priset var att hennes egen dotter inte skulle få någon bätte fritidsaktivitet. Nu har hon gått i pension och kan inte göra mer skada. Hon ville också göra ett scoop på en tragedi som min son varit med om.Jag bara talar om vilka föräldratyper som härjat inom FA och att alla är inte bra föräldrar.

Jag fick sluta på skolförvaltningen då min inkompetente verksamhetschef , en avdankad rektor utan kompetens för administrativa frågor och absolut inte budgetfrågor.Han anställde de närmaste medarbetare efter vilket horoskop de hade.Vi alla var skyttar eller skorpinioner som jobbade runt honom. Dessutom skulle jag från verksamhetsavdelningen,Grundskoleavdelningen ge uppgifter till honom hur ekonomiavdelningen fuskade som han uttryckte sig. Det stämde. De bollade med miljoner på ett sätt som var svårhanterligt.De hade en överenskommelse med Stadshusets ekonomer för att få budgeten att stämma. Blev det nya direktiv att dra in reurser så bollade man bara med milioner utan att tänka på konskevenser för ungarna. Detta har vi sett i verklighen men de ansvariga går fria. Jag var en visselblåsare,men det ordet var inte upptäckt då på nittiotalet.Det tog flera decennier innan någon annan kom på det ordet och blev känd inom att just talat om sanningen som en visselblåsare. Jag fick avgångsvederlag och konsultade med att komma igång fritidsaktiviteter inom Huddinge, Täby,Vallentuna och Stockholms kommun.Det var där det började när jag kom till Täby då hade FA styrelsen skickat ut en styrelseledamot att spionera på mina igångsättningar av fritidsaktiviteter.Hon kom på ett möte där jag skulle hjälpa de med MDB Damp och fick en gäll röst som ifrågasatte varför jag igångsatte denna grupp.Jag är konult och har fått den förfrågan också svarar jag henne.Vad gör du här frågade jag den pudel liknande damen som kraxade med rösten och gick till slut.Efter det mobbades min son ut och fick sitta i vattenpölar.Till slut slängde man ut honom på midsommardagen år 2000 utan förvarning. Jag hade ingen aning att föräldrar kunde vara så hjärtlösa.Men det var exakt vad de var.De bör få fängelsestraff för detta!!!

 Min pappa dog den 28:e juli år 2000 och jag hade knappt tid att sörja honom då jag inte hade någon avlastning. En kontaktperson från Lyckan,Enigma omsorg AB hade sparkats och hjälpte mig vissa dagar.Jag kunde gå till pappas begravning.Sedan kom hösten och Benjamin började Lindeparken och Peter fick många frågor från personalen trots att de redan hade studenter med autisminriktning.De trodde Benjamin satt i en rullstol.Jag hade lobbat in esteteisk inriktning för autism med hjälp av min fd kollega Monika. Jag hade också lyft in delar av min pedagogik som jag skrev när jag gjorde förstudien om fritidsaktiviteter för barn och ungdomar med autism. Ni såg det ljusblå kompendiet förra veckan så ni kan scrolla tillbaka dit. Nu heter min metod Module 1,2,3 och jag har internationella kurser sedan oktober 2018 på Udemy Learning more skills in autism på tre olika nivåer .Sedan förra året är de också CTAA certifierade och jag ger ut mina egna licenser från Piaalife Academy.Jag pluggade på Lärarhögskolan specialpedagogik 1997 till 2001 och det var meningen att jag skulle doktorera,men professorn ville inte ge mig möjligheten då hon tyckte jag skulle haft en make som finansierade mig och att hon inte ville ge mig den möjligheten.som tack stal hon mina tentasvar och gav ut en bok om Autism tillsammans med en annan professorkollega från Göteborg. Jag var maktlös då jag inte fick fortsätta och tog ut bara en examen även om det var mindre än det jag skulle ha och fortsatte inom milöpartiet med mina uppdrag.Mina hjärtefrågor var handikappolitik och alternativa behandlingsmetoder,patientfrågor och hälso coh sjukvårdsfrågor. Jag slutade december 2006 pga av antisemitism.Inget parti från Stadshuset stöttade mig. Tolv år senare december 2018 får jag ett meil från fd borgarrådet från miljöpartiet som ber så mycket om ursäkt för att miljöpartiet inte bett mig om ursäkt för deras beteende.Han skiver vidare att han försökt att få dom att göra detta utan resultat. Ha oroade sig för demokratin i Sverige om sådan personer som jag stoppar från att verka i Sverige.Parallellt dyker en annan fd partikamrat upp och säger att han fortsatt att rensa ut islamisterna från mp. Jag får veta något år senare år 2019, att tjänstemännen i Stockholm försökte påverka miljöpartiet med att göra rätt för sig med detta man han förfarit mot mig utan att mp tog åt sig detta.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan