3. mar, 2020

Pialeb´s podd,Pia Lebsund Podd in English

https://www.podomatic.com/podcasts/pialeb/episodes/2020-03-03T01_39_15-08_00*

Jag har nominerat fem personer till Uppsala kommun.Vem gör skilland för (Benjamin)dig? Stina Göransson,Gruppchef på boendet,Kontaktperson Rosie, Lss-samorndare Linda Norlin på Daglig verksamhet, Konstnärlig ledare Paulina, nya kontaktpersonen Liv Shelton på DV Lilla kulturskolan.Men ingen har nominerat mig för de insatser ag gjort för Stockholm, Uppsala kommun med skolor, fritidsaktiviteter,dagliga verksamheter, boende, anpassade fritidsaktiviteter etc.Det skulle jag uppskatta då jag inte fått betalt för flera års insatser som gynnat allmänheten.Som freelance 1995- fick jag subentionera detta med mitt avgångsvederlag då kommuner inte visste att de har skyldighet att ge fritidsaktiviteter.Till olika skolor och andra verksamheter likaså. År av slit med många grodor som kostat på hälsa, tid och pengar jag kunde ha satsat på för mig själv och min son.Det jag gjort har gett massor av männsikor kraft,men tyvärr väldigt lite tillbaka.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan