29. feb, 2020

Från Snövit och Askungen boken så undrar jag idag den 29:e februari?

Från Snövit och Askungen boken så undrar jag idag den 29:e februari . Vem passar att bli hennes kung? Egenskaper; Klok,modig,godhjärtad,självständig,ärlig, 1.90 cm lång snygg hållning, blå ögon brunt hår. Fräsch, ödmjuk, chevaleresk,god ekonomi som egen företagare,kreativ, god fysik och hälsa, gott omdöme. Tid för henne,trogen. Bra dansare, gärna bra på att måla, bra lyssnare, bra på att artikulera, empatisk, alkoholfri, rökfri,drogfri, god mathållning, gillar god musik, underhållning, resa, utvidga vyer, natur,kultur och goda gärningar ?Mest på skoj och tillsammans med mina bokrea rabatter så vill jag ha en likasinnad och jag skrev om egenskaperna men också stil och utseende är viktigt för mig. Som sagt jag har kysst många grodor. Valentine gick inget vidare?

Många är korta och jag är 1.73 cm lång och har stort svallande hår så med klack blir jag jättelång och då känner jag mig liten med en karl på ca 1,75 då jag kanske ser ut att vara 180 så 1.90 är lagom och det är ca längden på min son.Snyggt. Jag har varit ihop med en kortare karl när jag var yngre och då fick jag krympa ihop och min kroppshållning blev lidande.De gillar inte jag.

Dessutom gillar jag en karl med håret i behåll och vackra blå ögon och gärna ljus hy.Inte för mycket skägg.Lite och välvårdat går bra.Men inte ovårdat. Fräsh,klok,ödmjuk ,alkohol,rökfri, och någon man kan ha kul med och lita på samt god ekonomi.

Inga skulder hos kronofogden godtas. Jag blev nästan blåst av en för många år sedan som hade skulder och fick sälja en 9 rums villa på Ljusterö.Jag vill inte upprepa detta. Ingen som inte kan klara sin ekonomi .Det har jag också haft nog med prövningar av.

Ingen med psykisk sjukdom som ljuger och manipulerar mig.Det har jag haft så det räcker.

Jo jag älskar att dansa så bör vara dansant. Jag älskar att måla och gå på olika utställningar så du bör gilla detta. Massor av intressen ,men också vila och vara i naturen.Du har tid för mig och är inte småbarnsförälder.<3 <3 <3 Här är boken som Benjamin berättat för mig och jag har skrivit ned den och illustrerat.Vår första sagobok från 2015 och Snövit letar fortfarande efter passande kung. Hon har kysst många grodor och tröttnat.

https://www.adlibris.com/se/bok/snovit-och-askungen-9789163901140

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan