29. feb, 2020

Bokrea och nytryckt papperbok Väsen hos Pia Lebsund förlag snart.

Och det var skönt att simma och köra mina moves i det tempererade vattnet och sitta i batun idag innan jag smsade till er aktuell info.Ha det bra nu.Jag äter sen lunch.Erbjudandet slutar om ca 35 minute så skynda er om ni ännu inte har köpt Väsen och jag ser fram mot positiva recensioner.KRam på er!På måndag tror jag Adlibris,Bokus mfl har 50 % rabatt på 4 fyra böcker Tjuren Ferdinand,Bamses vänner,Varför händer det mig och för er som missat det så kommer också Väsen ha 50 % men det är dyrar än på Amazon just nu.Hjälp mig bli Bestseller med Väsen,tack.
Jag har checkat av svar från-Adlibris.De återkopplar på vardagar.Alltså kommer deras bokrea inte igång med mina böcker förrän på måndag.Jag misstänker det kan vara samma med de andra distributörerna.Elib sa att de bör uppdatera idag så håll tummarna.Jag har meilat igen och sagt att jag lämnat info fr om idag 29 februari ska min bokrea gälla då Elib sagt detta.Hur som helat content deal på Amazon idag mellan kl 14-17 gäller ca tid då det är amerikanska regler.så kolla på länken .Väsen för 0.99 USD begränsad tid

https://www.amazon.com/s?k=v%C3%A4sen.pia+lebsund&crid=27U3TCENZO61G&sprefix=v%C3%A4sen%2Caps%2C253&ref=nb_sb_ss_i_1_5

 Bokrea hos Pia Lebsund förlag för vänner och fans.Väsen kommer som omarbetad version på Amazon.com nu på LÖRDAG 29 februari svensk em kl 14-17.Bara 0.99 USD , ca 10 kr.Tacksam för goda recesioner om du är kund hos amazon.Annars på mina social mediasidor.

Skickar länken nu.https://www.amazon.com/s?k=v%C3%A4sen.pia%20lebsund.
Jag skickar in min provkopia nu in till England och ser att allt är ok .Sedan kommer jag trycka boken.Den kommer att kosta ca 20 USD. (200 Kr). Sedan tillkommer frakt per bok och det får jag se när min provkopia kommer. så jag kan rabattera om jag köper hem bokn till dig så du slipper betala frakt mper bok. Så det tillkommer en frakavgift. Liknande bok där kostar ca 900 kr).bilden till vänster är bokomslaget fram,baksidan och bokrygg i ett.Du komer se hälften av boken när den är klar. Just nu lidde suddig png bild. Tydligare sedan.Högra hälften där titeln är.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan