27. feb, 2020

35 böcker på Amazon firas med semla

Tack alla ni som älskar att jag firar mina #35 böcker Pia Lebsund förlag,#Piaalife Academy. Snart kommer #Väsen i en #omarbetad e-bok version på Amazon och en#ny utgåva som papperbok kommer också snart.Behöver redigera bokomslaget innan jag skickar iväg den för en provkopia i England.

Maila info@piaalife.se så du inte missar specialerbjudandet på e-boken för ca 10 kr som bara är ett kort tag.Först väntar jag på omredigeringen därefter vet jag n är jag gör kampanjen. Meila så vet du det också.

Tjoho 35 böcker på Amazon.com nu. I have 35 books on Amazon now.😃😍😍. Jag firar med en kaffesemla att jag har 35 böcker ute på Amazon.com.Maila mig info@piaalife.se om du vill att jag tar hem papperboken Väsen. Jag kommer snart skicka in en råkopia till Amazon.Uk när den är ok som kommer jag köpa en ett litet lager av böckerna att ha hemma.Annars går det att beställa sedan direkt via Amazon för den delen också. Ja kommer också revidera digitala boken Väsen med källor och kanske formatet.Får se. Då kommer jag ha specialkampanj en kort tid för ca 10 kr på Amazon.com. Meila mig så får du senaste nytt. Om du är kund hos dom tar jag tacksamt mot dina positiva recensioner.Annars på mina andra sociala mediakanaler.Ha det bra och unna dig en semla du också ;-). Piaalife Academy. Pia Lebsund förlag.
https://www.amazon.com/s?k=pia+lebsund&dc&qid=1582707646&ref=aw_s_fkmr1

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan