25. feb, 2020

Provex snart till Amazon.Anmäl ditt intresse info@piaalife.se

Snart skickar jag iväg provexempel till min papperbok till Amazon.Uk. Finns det några som vill köpa pappersboken direkt av mig? Anmäl er snarast till info@piaalife.se. Boken är på 104 sidor. Återkommer med pris.Annars tillkommer fraktkostnad för er. Jag kommer bara ge ut den på det här sättet nu.Senare översätts den till engelsk version och .Bokomslaget kommer ändras lite i pappersboken. Visar e-boken.Den kommer också revideras då jag lagt till källor. Jag kommer ut med ett speciellt bra pris för mina trogna fans en kort tid.Se till att du snarast mailar mig så du får chansen att köpa om nya e-boken för 10 kr under en dag.

Vad tycker ni? Texten på titeln och mitt namn i Lila och baksidans text i lime?Lite suddig bild pga png format.Det blir bättre när det är tryckt.Funderar på ändra texten till vit färg.

 Just nu har jag det på min facebooksida Böckerww.piaalife t om imorrgon och där kan du tycka till som fans också.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan