20. feb, 2020

Skypar med Benjamin och Learning more skills in autism rabatt nu.

Skypar med *Benji och vi pratar om Djungelboken som Benjamin och jag gjort och har turtagning.Copyrighted by pia Lebsund.All rights reserved.Learning more skills in autism.Have a better life från min metod Module 1,2,3.Jag har skrivit ca 20 böcker inom autism och gjort flera sagor med Benjamin.5 stars reviews på Amazon och Udemy..Originalkurser inriktning CTAA licens.Bara jag har detta i världen.Finns för professionella, pappor (föräldrar) och nybörjare.https://www.udemy.com/courses/search/… Just nu 11.99 Euro i en dag till.Full pris 109 Euro.

 Nu berättar Bnjamin en ny version om en svart drake som är liten som förvandlas till en annan drake som är lila och de ska äta farmors köttbullar.dom är mätta och får vaniljglass i efterätt.Skalman och blir förvandlad en groda.

Jag tror också på bra specialpedagogisk handledning,men tyvärr saknar de flesta detta trots att de har utbildning.De har för lite spetskompetens och andra ämnen.De är för styrda av enskelsidig Konsensus i Sverige.Jag har sett detta när jag gjort brandkårsutryckningar till specialskolor där lärarna annars gett upp eller ringt efter polisen.Sorgligt!!! Därför rekommenderar jag specialpedagoger göra den professionella kursen.Den där Benji och spelar biljard.

Pia Lebsund Jag rekommenderar pappor göra kursen för pappor och få tips från pappa Daniel så de inte gör samma misstag och mina råd om övningar. Och för nyböjrare finns en kurs där du får mer kunskap om autism. Lycka till!! Jag anser också att medicinera är inte lösningen utan specialpedagogresurser är betydligt bättre.Det är stora biverkningar med traditionella mediciner.Tyvärr sponsras forskningen av just detta så de värdesätter inte våra ungars framtid och hälsa.Tyvärr så har jag sett svåra konsekvenser där föräldrar försökt avgifta sina barn,men förvägrats detta.

 Att göra böcker och få till skypning ingår inte i mina kurser ännu.Det krävs stor kunskap och bred kompetens för detta. Jag har inte hittat någon ännu med detta i Sverige.Däremot kommer jag erbjuda kurse om olika delar från våra sagor som man kan använda sig i en kommunikation.Lämpig för både föräldrar och pedagoger. Mina böcker finns både på Adlibris,Bokus samt Amazon och på flera bibliotek i sverige från norr till söder så låna om du bor nära ett sådant bibliotek. Jag har erbjudit mig att komma och prata om våra böcker och konst på flera ställen i landet och om de vill detta så kan du se oss kanske till hösten. Jag vet att det pågår forskning just nu om vissa delar av det jag gjort som t ex fritidsaktiviteter där jag igångsatte redan i mitten på 90-talet och annat.Jättetråkigt att min professor inte kunde låta mig få glädje av min egen kunskap utan förstörde för mig ,men även för andra. Så jag har valt att gå vidare internationell istället. Ni vet väl att Lindeparken inte skulle haft en estetisk inriktning för de med autism utan att jag hade lobbat in detta och hade Benjamin som försök.Tacken var att frysa ut honom med en usel fritidspedagog som skulle leka terapeut då skolan låg i Enskede.Det fick förödande konsekvenser. Nu finns skolan i Skärholmen,men vi har inte fått någon ursäkt. Tänk att skolpersonal har sådan makt och kan förstöra så mycket utan att vi föräldrar blir lyssnade på och jag har ändå kun skap!!!! Istället fortsatte vi i Uppsala då det inte fanns någon lösning i Stockholm.-Så jag gjorde samma sak i Uppsala så nu har Ottelinskolan en estetisk inriktning för de med autism som annars inte ksulle finnas utan Benjamins och mina insatser.Sedan kopplingen till daglig verksamhet som varit mycket tuff.Läs gärna Benjamins konst-såhär gick det till att skapa.Benji och jag har haft 25 utställningar.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan