8. feb, 2020

Fler böcker på gång och planering att turnera i Sverige.

Jag ska snart till Benji. Jag ser att jag har ca 25 böcker ute nu internationellt och en del i Sverige (ca 20).Fler på gång. Vad tycker ni om följande bokomslag till kommande böcker.De finns nu som PDf ,men ska ut som e-böcker med nytt bokomslag som jag gjort genom mitt förlag Pia Lebsund. Tyck till om du tycker det skulle vara bättre med annan färg. Jag hoppas på att turnera i Sverige på ett 50-tal ställen från Norr till Söder när jag får olika svar.Jag har några till bokomslag som jag jobbar på med böcker som ska fräschas upp.Copyrighted by Pia Lebsund.All rights reserved. B la Lekfulla monster,Björnbröder m fl och en helt ny saga på gång.Jag funderar också att ha en seperat utställning, föreläsning kring Väsen,Lekfulla monster ,The playful monsters med mina och Benjamins illustrationer, tavlor och keramik kring sagoteman vi har i våra böcker.Vi har ju haft 25 utställningar tillsammans.Jag har influerat åtminstone 2 skolor med inriktning estetisk verksamhet.Den ena Ottelinskolan som har idag en koppling till den dagliga verksamheten Benjamin är.Det skulle inte finnas utan våra insatser. Jag provade med samma sak med Lindeparken men där fick han sluta och flyttade till Uppsala.Innan i Sätragårdsskolan, Ottelinskolan. På kortids Lyckan genom Enigma Omsorg slängdes han ut av avundssjuka föräldrar som satt med i både FA-styrelsen och bolaget.Det är nya personer i styrelsen idag men det har åsamkat mycket smärta för mig och Benjamin.De slängde ut honom på Midsommar 2000.Någon månad därefter dog min pappa och jag hade ingen avlastning . Jag kunde inte vara med i sorgebearbetningen av min pappa.Knappt på begravningen.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan