3. feb, 2020

Bokomslag som jag gjort genom mitt förlag Pia Lebsund

Bokomlags Illustrationer som jag gjort på senare tid till mina böcker som är ute: Fler på väg.Däremot alla illustrationer i böcker innan som Benji och jag gjort för mitt förlag Pia Lebsund.Jag skriver både på svenska och engelska.Tidigare har mina böcker kommit genom förlag Bod och Vulkan. En del bokomslag är gjorda där.Pappersboken Why me?A stolen childhood fick jag hjälp med av proffs likaså editeringen.
Tack alla ni som älskar detta<3 Will du veta mer kolla www.piaalife.se. Just nu översätter jag Väsen till engelska.Du vet väl att jag har kurser om autism på UDemy.Ota med specialpriser. #Learning more skills in autism.# De är certiierade av #CTAA,internationell komplementär organisation för teraputer.#Det går bra att bli licenserad av #Piaalife academy dvs av mig både på svenska och engelska. #info@piaalife.se.#Tjuren Ferdinand# är Benjamins saga som han förklarar på sitt sätt.Han har #autism.

Pia Lebsund Jag funderar att göra omSnövit och Askungen i egen regi så den blir billigare.Den blev för dyr genom Vulkan.Jag finns internationellt genom Amazon över hela världen och i Sverige.Jag letar efter svenska bokbloggare och recensenter till mina svenska böcker. Tacksam om du recenserar böckerna i Sverige när du läser dem på mina plattformer ,men även andras.Jag finns hos stora svenska distributörer som Elib, Adlibris,Bokus mfl samt Nextus (internationellt) och hos 25 bibliotek från Norr till söder.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan