21. jan, 2020

Tjuren Ferdinand bara luktar på blommorna,kampanj 21 january

Okay det är dags.21 january content deal ca kl 17 . ,svensk tid på Amazon för 0.99 Usd 08.00 am PST, USd ett tag. Nu har kampanjen Börjat!!!!!Ha koll på detta .Sedan höjs det till 1.99 Usd.https://www.amazon.com/Tjuren-Ferdinand-Swedish-Pia-Lebsund-ebook/dp/B082VCLD3N/ref=sr_1_1?keywords=tjuren+ferdinand&qid=1579452532&sr=8-1Tjuren Ferdinand
ISBN 978-91-982674-1-9
© 2016,2019 Författare Pia Lebsund Sagoberättare: Benjamin Lebsund,Illustration: Pia Lebsund och Benjamin Lebsund
Kopieringsskyddat ©Benjamin har börjat egna versioner av de sagor jag berättat för honom som barn.Det kommer fram när vi skypar.Vi båda illustrerar och han berättar det som jag skriver ned.Han har autism. Sedan skapar han på den dagliga verksamheten figurerna i keramik och målar tavlor. Det har inte kommit till av sig själv. Jag har haft över tjugofem konstutställningar med Benjamin och profilerat Lindeparken i Stockholm samt Ottelinskolan i Uppsala. med estetisk verksamhet för barn med autism.Jag har också egna kurser med autism internationellt. Learning more skills in autism som är certifierat av CTAA. www.piaalife.se.Benjamins skapar i art therapy.
Illustration: Pia Lebsund och Benjamin Lebsund
Kopieringsskyddat ©Benjamin har börjat egna versioner av de sagor jag berättat för honom som barn.Det kommer fram när vi skypar.Vi båda illustrerar och han berättar det som jag skriver ned.Han har autism. Sedan skapar han på den dagliga verksamheten figurerna i keramik och målar tavlor. Det har inte kommit till av sig själv. Jag har haft över tjugofem konstutställningar med Benjamin och profilerat Lindeparken i Stockholm samt Ottelinskolan i Uppsala. med estetisk verksamhet för barn med autism.Jag har också egna kurser med autism internationellt. Learning more skills in autism som är certifierat av CTAA. www.piaalife.se.Benjamins skapar i art therapy. Finns ute på Amazon och svenska distributörer.Snart content deal på Amazon.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan