10. jan, 2020

Bloom where you are planted

Pastlife regression is a hypnotic treatment taking you to another lifetime where this trauma or incident started that are stuck in your body. I am an advanced pastlife reader.I can make it also on Skype. I have references on www.piaalife.se

En av mina omplacerade tavlor .Ett passionerat par i tango med mystik av ett granatäpple.Copyrighted by Pia Lebsund.All rights reserved.Jag gick ned med mina Black swahn dansare.

Som du kanske vet har jag arbetat massor med år med att få bort negativa mönster.Du kanske har läst delar av boken Varför händer det mig? En stulen barndom , lyssnat på mitt föredrag på Limmud i mitten på november eller tittat på mina videos. Du kanske har förstått vad som orsakat smärtan eller kanske inte. Går du själv och bär på en liknande smärta?

Som jag sa, så har jag dansat mig igenom, målat mig igenom, terapeutat mig igenom, healat mig igenom och utbildat mig igenom detta.

Traumat finns i cellerna och t om i ditt Dna. Jag tror på hypnos av olika slag och är licenserad i detta samt tidigare liv regressioner , även avancerad tidigare live med inriktning DNa, cykler, karma m m. När du känner en smärta som triggas igång av ett möte med någon annan djupt i dig sjäv är det något som kroppen försöker säga till dig.Stanna och lyssna vad det är och våga gå vidare med detta!

Jag har också lärt mig mer av Feng shui, t om licenserad,men vet du vad? Jag har missat att kolla på mina egna tavlor som jag hängt upp hemma.

Vid min arbetsplats har jag haft två tavlor med Black swahn tema. Du som sett filmen vet kanske vad hon varit med om?

Just det olika djupa trumatiserande behandlingar av sin lärare. Hon hade säkert inte varit utsatt om hon haft ett tryggare inre barn och uppväxt.

Så jag har varit utsatt för flera saker av flera olika personer och sammanhang för att jag inte läkt. Själv hittade jag hypnosen först som patient under 90-talet av en radionic practioner behandling som kom i kontakt med min smärta och tidigare liv med partners.

Nackdelen med henne var att hon förgyllde männen och tryckte ned mig, vilket båda gav och tog energi av mig.Men jag blev nyfiken på detta och numera har jag själv licenser och erfarenheter av tidigare liv. Det gäller att först heala sig själv.

Jag har sett så många andra hitta sina halva hälfter och själv vara till hälften läkt och det leder bara till mer lidande.Så du som fortfarande väntat har hopp att heala dig själv. Har du varit med om omfattande narcisstiska beteenden och sexuella övergrepp kan jag rekommendera en annan bra lärare. Men jag använder kroppen också med rörelser och måleri i art therapy som befriar på ett djupare plan som du kan också visuellt se i det du skapar. Vill du prova detta så meila? info@piaalife.se

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan