21. dec, 2019

Väsen kommer ,content deal 23:e december ca kl 17 på Amazon 10 kr. Senare på Adlibris

1
December 23, 2019 at 8:00 AM (PST) 32h $0.99 91%
2
December 24, 2019 at 4:00 PM (PST) 32h $1.99 81%
...

 Väsen i rabatt på svenska 23e december kl 8.00 am PST kolla svensk tid tror det är ca kl 17 för 0.99 usd dvs 10 kr på https://www.amazon.com/s?k=v%C3%A4sen.pia%20lebsund...

AMAZON.COM

Amazon.com: väsen.pia lebsund

Pia Lebsund Så nu har du chansen Julia att läsa boken för 10 kr och jag tar gärna mot positiva recensioner.som det ser ut nu så kommer också boken ut på Adlibris men för ett annat pris. Om du köper den på Amazon så kan du gratis ladda ned kindle app på din dator, Visa mer

ADLIBRIS.COM

Pia Lebsund A reminder my dear friends and all of you that are interested!Content deal starts December 23 at 08.00 am ,0.99 USD.

Jag beskriver olika väsen från Doreen Virtues fairylogist och realm reader kurser och drar jämförelser med svenska folktrobrättelser samt jämför hur olika levnadsbeskrivningar påverkat spridningen.Jag tittar också på ursrunglig källa i den gamla bibeln med hebreisk text.Jag har också illustrerat och fotograferat alla bilder i boken.Det finns både liknelser och skillnader mellan tex de keltiska och svenska väsen. Lillith från bibeln har stora liknelser med maran.

Jag har gjort åtta sagor med Benjamin. Björnbröder var den sista versionen som är anpassat efter Benjamins förståelse och Autism. Vi båda illustrerar. Vi har gjort en saga om Monster som är inspirerad av vår Snövit och Askungen. De lever i Snölandet. J

Väsen passar session med Past life regression och eller readings som jag är licenserad i och har referenser .

 Det jag saknade var kopplingen till svenska väsen då Doreen mest skriver om Irländska väsen. Numera så har jag även licenserat för andra som Colette Reid, Kyle Gray, Radleigh Valentine, Denise Linn Robert Reeves, Sharon Anne Klingler och Sandra Anne Taylor,Samtliga illustrationer har jag gjort efter läst källorna i boken.Ett fotografi är från en älvskålsten från Brännkyrkas hembygdsförenings gård.
Kopieringsskyddat © av Pia Lebsund och får inte kopieras. 2019 www.piaalife.se

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan