16. dec, 2019

Bamses vänner imorgon 17:e december

Imorgon kommer Bamses v'nner till den svenska marknaden och bibliotek.Gör en inköpsbeställning till ditt bibliotek.Funkar i hela landet.Böckerna finns redan på Amazon.com.uk också som tryckta bok.Bamses vänner
Det här är femte sagan som Benjamin och jag gör. Han berättar och jag skriver och illustrerar. Sedan korrigerar Benjamin bilderna med sina illustrationer.
© 2016 ,2019 Författare Pia Lebsund

Sagoberättare: Benjamin Lebsund
Illustration: Pia Lebsund och Benjamin Lebsund

Jag har berättat sagor sedan Benjamin varit liten.Nu är han vuxen med autism och gör egna sagor med tolkningar tillsammans med mig.De kommer till när vi skypar. Både Benjamin och jag illustrerar sagorna.Benjamin har autism. Dessutom skapar Benjamin på hans dagliga verksamhet och målar figurerna samt gör dem i keramik. Vi har haft tjugofem konsutställningar innan han påbörjade sin inrikt-ning på den dagliga verksamheten.Det har tagit mycket möda och lång tid för andra att förstå hans behov att uttrycka sig och kommunicera.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan