1. okt, 2019

Varför händer det mig?En stulen barndom ute nu på Adlibris,Bokus,billiotek Västmanland

https://www.adlibris.com/…/varfor-hander-det-mig-en-stulen-… ute på adlibris 1 oktober.Kan laddas ned som e-bok för 82 kr.

https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=no&search_word=varf%F6r+h%E4nder+det+mig+en+stulen+childhood

Finns på Bokus med omslagsbild och kan laddas ned för 85 kr.

ADLIBRIS.COM

www.adlibris.com

Upptäck vårt breda sortiment för en inspirerande vardag! Hitta nästa läsupplevelse, allt för ditt kreativa projekt och barnens lek. Alltid bra priser, fri…

 Mina båda föräldrar överlevde förintelsen och jag berättar om hur medberoendet av smärtan påbörjas genom att mamma berättar om helvetet för mig när jag är fyra år gammal.
Jag har valt att skriva kort om alla avsnitt för att det är för smärtsamt att skriva mer om ämnet. Jag har valt att skildra kapitel för sig som mindre berättelser. Novellen hänger ihop kronologiskt men jag har inte fokuserat kring några huvudfigurer som finns med hela tiden annat än just mamma, pappa och jag. Först i tredje klass får jag en bästis som jag var mycket med. Anna fanns med även när hon slutade Hillelskolan och började i Franska skolan. Vi hade kontakt till det att jag gifte mig. Sedan har jag inte beskrivit mer om henne. Mitt liv dominerades av den jag gifte mig med och hans föräldrar som motpol till mina egna föräldrar. Mina syskon vill inte vara med i berättelsen och jag har tagit hänsyn till det. De finns med i enskilda händelser men väldigt sparsmakat. Därefter kommer kapitlet mamma berättar. Där är hon med sina två systrar som tar sig igenom helvetet. Mellansystern räddade mamma flera gånger från att säcka ihop på dödsmarchen. Mostrarna följer med i berättelsen runt mig även under min studietid, vuxenliv och något senare. De är väl näst viktiga figurer i boken. Det finns en ond människa Zara som utsätter mig för mobbningar från tredje klass hela vägen upp till gymnasiet. Min plågoande följer med var jag än försöker ta vägen. T o m i gymnasiet hamnar vi i samma klass. Hon är också i maskopi med andra som också förstör för mig. Det finns berättat i händelser från min tonårstid men även senare. Det fanns två andra med samma namn men olika stavningar. Zara heter något annat i verkligheten. Jag har en kusin Bill som också plågar mig. Hans finns omnämnd i början och finns med under studietiden.

Händelserna jag beskriver är verkliga minnen jag har i vissa fall ändrat på namn och platser för att skydda mig själv och min familj från obehagliga reaktioner. Jag började skriva boken år 2008 och texten är ändrad flera gånger.Jag har skrivit på engelska boken Why me? A stolen childhood 2019.
Författare:
Pia Lebsund
Perl Lebovits
Språk: Svenska
Utgiven: 2019-10-01
ISBN: 9789198521702
Förlag: Pia Lebsund
Tillgängliga elektroniska format: PDF – vattenmärkt
Fler titlar av samma författare

Pia Lebsund https://vastmanland.elib.se/Books/Details/1093587 Första biblitoek att ta in boken är Västmandland. Tack!

VASTMANLAND.ELIB.SE

Varför händer det mig? en stulen barndom / E-bok

Pia Lebsund Ni får Googla själva .Jag tror fler bibliotek och distributionskanalare laddar in min bok under dagen eller kommande dagar. Sök där ni vill söka. Du kan alltid beställa mina bok om du inte har den där du bor.Även på bibliotek. Mina läsare glöm inte att lämna fina recensioner på respektive kanal.Adlibris, Bokus, bibliotek m fl distributionskanaler.Amazon om du är kund där .Är jag jättetgacksam etc. JAg har kämpat hårt med innehållet sedan 2008 och reviderat den flera gånger. JAg har fibomyalgi och flera smärtreaktioner som jag kämpar med dagligen och stressrelaterade situationer med personer runt min son som inte alltid gör sitt jobb.

Jag är ensamstående mamma utan släktingar som stöttar mig.Benjamins pappa har asperger och har stora kommunikationsproblem. Myndigheter försvårar vår vardag med att ständigt kräva stora insatetser av mig och motsägelsefulla regler. God fortsättning på det nya året.Jag har svårt med sömn pga av smärtan och mina leder gör det svårt att skriva.Jag får värk när jag sitter för länge.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan