26. sep, 2019

Varför händer det mig? En stulen barndom

Boken ute nu och snart på olika förlag och bibliotek i Sverige!!
Varför händer det mig? en stulen barndom

På Limmud förhoppingsvis 17 november tar jag upp:Ny beskrivning 26 sep 19
Smärtan som medberoende för oss andragenerationare tas upp om mina föräldrars koncentrationsläger och mina barndomsminnen. Jag har skrivit Why me? A stolen childhood och en svensk version. Jag använder Perl Lebovits som mitt penname då jag även varit politisk aktiv och utsatt för antisemitism i Sverige. Det jag skriver stämmer med det jag upplevt men jag använder fiktiva namn och platser där jag behöver göra detta. Jag kan erbjuda friskvårdssamtal för andragenerationare.

Öka förståelsen för medberoendet.Hur är det med dig? Jag erbjuder dig friskvårdssamtal med sorgbearbetning, stresslindring samt tidigare liv regressioner. Har du provat terapier och behandlingar innan utan resultat och tröttnat? Eller kämpat vidare och trott att allt är bra.Men, det är det inte.Smärtan ärvs vidare genom DNa. Även om dina föräldrar inte berättat mycket för dig så finns medberoendet där. Vad det gör med dig? Om inte så lyssna på mig. .Varför händer det mig? En stulen barndom.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan