27. aug, 2019

Workshop för andragenerationare till Why me?A stolen childhood

Hej nu har jag tänkt till efter att flera frågat mig när jag kommer att ge terapi för andra generationare? Efter jag släppte den svenska versionen för 4 år sedan .Varför händer det mig? så frågade de mig. Nu har jag också en engelsk version Why me? A stolen childhood och gör om den svenska version med prolog och mer förklaringar.

Du som fastnat i beteende och du inte förstår orsaken till detta och har föräldrar som överlevt koncentrationläger har nu chans att göra en workshop med mig.

Jag kommer blanda valda delar från boken med övningar i sorgarbete och berätta om stressrelaterade symtom som PTSD och andra reaktioner samt göra en lätt reading av tidigare liv för dig som vill detta för att se om det finns kopplingar i detta liv med olika känsloutspel.

Jag vet inte om det blir en halv eller hel dag ännu. Jag snickrar på detta.Hör av dig om du är intresserad. Du bör också vara van vid att gå på olika samtal med bearbetningar och må ganska bra

.Om du är osäker om din hälsa.maila mig info@piaalife.se. Självklart har jag licenser i det jag tar upp och medlem i CTAA.förening för komplementär behandling. JAg är också friskvårdsterapeut.

Jag funderar på att ha det nära mig från Telefonplan eller Älvsjö och några stationer med buss . Ha det bra. Kolla videon.

Pia Lebsund Tack Julia Simon. Då jag träffat flera i min situation som inte fått aktuellt stöd med sina upplevelser som andra generationare så erbjuder jag mig att vägleda dig. Jag har inte hittat någon metod eller terapi i landet som har hjälpt mig bearbeta det jag beskriver i boken. Det är bara att nudda på toppen av isberget utan att förstå orsak och verkan.

Så jag är själv terapeut i flera komplementära behandlingsmetoder och med i organisationen CTAA - Complementary Therapists Accredited Association. Jag har dessutom min egen metod Learning more skills in autism med där som är både specialpedagogisk och komplementär behandlingsmetod.

Jag har ändå prövat massor som klient i flera år t ex psykodynamisk terapi, KBT, dansterapi, fem rytmer, måla, dansa av olika slag,feldenkreiss, rosenmetoden, cranial behandlingsmetod, ackupunktur av olika slag, antroposofiska terapier m fl.

Jag vet att några prövade på med första generationare att träffas med Heidi Freid men de mådde mycket dåligt då fokus lades på fel saker. Jag tror att du måste själv ha backup av både anpassad terapeut inom KBt eller psykodynamisk för att lösa detta tillsammans med det jag erbjuder. Läkare bör också finnas runt dig.

Om du har svårt för att skilja ut saker och ting i din vardag så kan det vara en för tuff djupdykning med mig. Jag behöver därför ställa vissa frågor kring din hälsa och livsstil för att hjälpa dig vidare om detta är rätt för dig.<3

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan