13. aug, 2019

Bamses vänner släpps inom 72 timmar på Amazon com

Jobbar med att lägga upp Bamses vänner som vi haft som Pdf.

Pia Lebsund Bamses vänner är en tolkning av Benjamin som har disintegrativ störning dvs inom autism spekrumet. Då det är väldigt svårt att återberätta så har vi hittat ett sätt i sagornas värd.Benjamin har hittat på alla variatoner och Kapten Krok kommer också in med sitt sjörövarskepp som extra drama.Varför igelkottarna grillar korv precis innan de ska lyfta vet jag inte.Som sagt jag har berättat sagor ända sedan han var liten och nu kommer hans versioner.Figurerna är också tolkat av Benjamin och illustrerade. Man kan se oproportionerliga figurer då är dom extra viktiga.Jag har illustrerat bakgrunder för att ni ska förstå sammanhanget.Men figurerna är Benjamins

.Han har inte lärt sig att läsa och skriva på grund av specialpedagogers oförmåga och även logopedernas tillkortakommanden.Sedan två år använder han Forbrain som gör att han bättre uppfattar vad han säger.Amerikansk forskning baserad på Tomatis metoden.Ja Sverige har för lite resurser i att anpassa förmågor på individuell nivå.

Kanske är det så med Konsensus att bara ett visst synsätt gynnas.Det märkte jag på Lärarhögskolan 2001 och 2007 då jag försökte forska vidare från mitt mera vidsynta synsätt med internationella kopplingar.Men icke sa Nicke det gick inte.Därför går jag vidare med mina böcker och kurser.Det kommer också snart finnas en möjlighet att ha komplementär kopplig som jag jobbar vidare på. Som ni kanske vet så är det enbart traditionella synsätt som gäller nu då man ifrågasatt b la Widareklinikens varande med deras metoder. Tyvärr så svek den föreningen som skulle hjälpa där men det är deras kamp .Inte min.Jag tar en internationell väg som öppnar upp för mina möjligheter att erbjuda dig som kund eller klient ett nyanserat sätt att få coachning på flera nivåer.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan