7. aug, 2019

Väsen

Snart kommer Väsen ut som e-bok år 2019 på svenska.Jag har reviderat den från 2017 och gått in i den ursprungliga källan på hebreiska och kollat bla skapelseberättelsen i första Mosesboken och i Rashi tolkningar och även tittat i andra källor för att jämföra med svenska sagor, legender och hur de har tolkats i samband med b la väsen.Genom att man översatt från hebreiskan till grekiskan sedan latin ,engelska innan det blev svenska så har flera saker missats. De flesta var inte läskunniga i Sverige och kunde ifrågasätta det präster sa och sedan har annat spridits . Jag börjar se vissa samband. Jag har hittat gamla sagor från Dalarna som tolkats och skrivits ned.Riktigt spännande att se hur man tolkade skapelsen av kvinnan och mannen.Stora skillnader från den urspungliga källan.T o m lite löjeväckande.Jag har alltså djupdykt i svenska återberättelser,fantasykildringar och mina egna kursers som fairylogist,realmreader samt åtta andra licenser från de mest berömda inom ämnet från Hayhouse.Därefter har jag studerat tolkningarn mot urspungliga hebreiska texter i gamla testamentet.Jag har illustrerat alla bilder.En blandning av fakta med fantasy.kopieringskyddat .Piaalife.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan