26. maj, 2019

Reading morsdag 26 maj 2019

Glad Morsdag för dig som är med
beroende till din mor och på sätt blivit medberoende till ditt barn med funktionshinder autism och är second generation till föräldrar som överlevt koncentrationsläger och till dig som har valda delar av detta.

Istället för blommor och choklad så bjuder jag på en reading.Den är speciell och kommer från akashic records, Godess och Keeping in the light.Ni ser askarna ovan för respektive kort .Jag är licenserad reader från Hayhouse och har varit licenserad i några år.Nu har det ttillkommit lärare från korten som Sharon Ann Klingler och Sandra Anne Taylor,Colette Baron.Kyle Gray .Denise Linn Jag har också från Radleigh Valentine och Robert Reeves sedan tidigare och valt bort Doreen Virtue ,men använder hennes kort.

Från vänster så säger kortet at stora prövningar har funnits som gjort att du gått genom skilsmässa och även rättsliga prövningar där mycket papper använts i olika sammanhang.Det kan vara olika tvister i domstolar och myndigheter,men det kommer in ett gylleme sken från fönstret som säger att detta är över nu.Allt kommer att lösa sig. Det är det förflutna.

I nuet kommer Danu som säger att även om allt känns hopplöst och du märker ingen förändring och det känns som allt står stilla så gror växten ur jorden.Dina frön sätter rot och hon garanterar att något gott kommer ut snart även om du inte känner eller ser detta just nu.

I framtiden så säger Hilarion att du ska ta hand om dig själv först för att återhämta dig innan du ger till andra.Ge dig den här dagen till återhämtning. Ha en bra morsdag.

Vill du ha readings av mig så skriv till info@pialife.se . Jag bjuder på detta idag men annars är priset för 3 korts reading just nu 600 kr.1 kort 200 kr och 2 kort 400 kr.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan