22. okt, 2018

Learning skills in Autism for professionals-course

Jag har budgeterat för Stockholm skolor på fritidssidan och såg hur stor oviljan var att hjälpa dessa barn redan i mitten på 90-talet. Jag gjorde en pilotstudie för att se om dessa barn hade fritids inom skolans ram. De saknade detta.Enbart barn fick detta vars föräldrar som på egna intiativ gjorde detta . Efter pilotstuden verkade jag för att detta skulle genomföras. Men min chef gillade inte detta och gav mig sparken. 
Jag tog avgångsvederlaget och coachade andra kommuner inom Stockholms län med att igångsätta fritidsaktiviteter. Varför? Jag förstod att barnen inte skulle få en utbildning för att kunna jobba. 

Därför ville jag ge dem möjligheter inom fritiden att utveckla det . De mådde bra eller skulle kunna sysselsätta sig med detta senare. Detta lyfte jag sedan som politiker med de gröna tog lång tid att se min vision. 
Parallellt så pluggade jag specialpedagogik på Lärarhögskolan och kom in på forskarprogrammet med ett dataprogram jag gjort själv (5 års arbete utan finansiering).Där gick jag några år till jag inte fick fortsätta pga jag inte var försörjd av en man, så sa den kvinnliga professorn som också snodde mina tentakommentarer till att skriva en bok om Autism..

Jag har visionerat och skrivit över 15 böcker om Autism och illustrerat sagor som min son och jagskrivit. Vi har haft över 25 konstuställningar för att sprida budskap till allmänheten
.
Då consensus enbart arbetar med att lära ut autistiska barn intellektuella färdigheter så gynnas inte alla.Vi alla har individuella inlärningsmöjligheter,men det gäller för normala barn. Dessuom fick jag reda på att man satsar ju på barn som kan vara ykesverksamma i 40 år och betala skatt. De andra satsar man inte på. utan tjänar pengar på dem genom att grovt medicinera och instituationalisera dem. Detta är oetiskt.

Jag har gjort en kurs av min metod Module1,2,3 för att träna upp barn få färdighteer för ett bättre liv ev sysselsättning när de blir vuxna.Det tar flera år att träna upp och se vilka färdighter som kan utvecklas.Jag har gjort första steget som professionella kan börja jobba med i "Learning more skills in autism-have a better life. Jag coachar också vid förfågan enligt överenskommelse och prissättning.Finns på Udemy.com på engelska.

UDEMY.COM

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan