11. dec, 2017

Konst och kommunikation vid Autism

Är du sugen på en  konstkurs från mina erfarenheter att jobba med Benjamin och andra elever med Autism. 

En introduktion är boken  Benjamin konst-såhär gick det till att skapa. Den finns att låna på flera bibliotek. Benjamins art ,Benjamins konst-Pias dansar o målar Kontakt Module1,2,3referens

Jag kommer specialsy kursen efter de deltagare som anmäler sig. Är du autistisk så kommer jag lägga det på din nivå.Du behöver en  som hjälper dig förstå övningarna.En förälder eller assistent.

Jag kan också erbjuda detta till flera på en gång och då kan vi öpna en egen Facebookgrupp.Vi kommer jobba med grundfärgerna gul,blå och röd och se vad som händer med detta och blandningar. Jag tänkte att kursen kan vara på fyra gånger .En gång per vecka.Start efter helgerna januari 2018.Anmäl dig före 20 december så får du rabatt på kursen.1000 kr för övningar som kommer att finnas på internet som du kan göra flera gånger.Nya övningar varje vecka.Anmäl dig till info@piaalife.seBenjamin har haft över 30 konstutställningar varav 25 med mig med olika konstnärliga uttryck soom bild, screen, keramik. Han använder färg som ett kommunikationsuttryck.

Jag har redan snickrat på den här idéen med en kurator på habiliteringen för små barn med Autism att göra den i Brasilien så det finns redan kursmaterial.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan