14. jun, 2017

Insikt om mitt Malahalsband

Idag har jag tre möten.På morgonen med anhörigstödjare. Efter lunch tfn möte med föreståndare kring min son och snart ett tredje med min sjukgymnast och uppföljning. Inte konstig man kan känna sig stressad. Jag tog en promenad hem från första mötet och satt i min massagestol dvs massagedyna på en stol och slappnade av. Åt lunch och läste på balkongen.

Innan kände jag mig rastlös och började fingra på mitt halsband och tänkte vad behöver jag hjälp med och trevade mellan olika pärlor och jag fick svar. Jag stannade ett par gånger vid olika halvädelstenar. 

Vill du vet vilka och vad jag fick för insikt? Meila info@piaalife.se Så Malahalsbandet är inte bara en helhet av alla de energier du behöver för en specifik healing,utan du kan få en daglig information vilka stenar som hjälper dig med vissa frågor. Jag kan hjälpa dig som Licencerad Chrystalreader från Doreen Virtue och Judith Lukomsky. 

Dessutom hjälpa dig komma i kontakt med dina guider genom att jag är licencerad Angelintuitive från Doreen Virtue och mycket mer. Det är inte bara ett halsband du köper av mig utan healing och daglig vägledning.Det är inte ett generellt chakra armband eller budda armband att passa alla, utan jag gör indivianpasade halsband. Pris 555 kr före 16 juni. Ha en bra dag.<3 <3 <3

Pia Lebsund Kampanj idag på www.facebook.com/Piadansar

Pia Lebsund De första fem kunderna få en snabb reading från ett deck som Doreen Virtue gjort på engelska eller svenska. värde 200 kr för en-kort reading. Först till kvarn.Jag är licencerad CACR.änglekort reader, Crystalreader, angel Intuitive, Flowertherapist, Fairylogist, realmreader. Maila till info@piaalife.seKontaktPia dansar

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan