28. maj, 2017

En mandala till Morsdag?

Glad Morsdag och speciellt till oss alla ansamstående mammor 
som har barn med Autism.De får kanske inte hjälp att säga Grattis lilla mamma.Personalen tänkter inte på att de ska göra ett kort . Fira dagen istället när du kan med ditt barn och njut. Strunta i kommersen. Jag firade morsdag igår med min son och vi njöt av glass i solskenet. Du kan köpa en Mala av mig som jag gör med de stenar som du behöver för att helas morsdagspris 500 kronor tom imorgon om du meilar mig info@piaalife.se före 30 maj. Meditera till en ros och andas in och ut och njut. Ha en riktig bra Morsdag vilken dag som helst och njut. Bläddra igenom mina bilder på Facebook och läs texten där och ta in vägledningen som finns därModule1,2,3Benjamins artMin pedagogik autismKontaktWellnessSensory stimulation

.<3 <3 <3

 

I was asking for a healing mandala to heal me and my fear coming from the root of my parents concentration camps experiences as they came over to me in a post traumatic way. I had to listen already as a four year old to my mothers experiences.

Om du har också haft föräldrar som överlevt koncentrationsläger kan du beställa en Mala av mig som jag gör efter en meditation och healing efter de stenar du behöver. Jag är licencerad Crystalreader från Doreen Virtue och Judith Lukomsky m m. Jag tar 500 kronor just nu som kampanjpris i samband med Morsdag som är på söndag.Meila mig info@piaalife.se om du vill he en. Det tar lite tid att göra en så räkna med ett par dagar och sedan vi kan träffas om du bor i Stockholm så får du den. Pia Lebsund

Det är äkta halvädelsetenar och just denna är 58 stenar. Jag kommer individanpassa efter dina behov av stenar så just din kan se lite annurlunda ut.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan