18. dec, 2016

Launching storytelling Pia and Benjamin Lebsunds fairytailes and social communication dec18,2016

Ja då har jag kommit hem från launchingen av Benjamin och mina sagor, storytelling och social kommunikation från min metod Module 1,2,3. Det var en del intressanta möten och frågor. Mest från en kanske blivande barnläkare som nu är 15 år och går på Wasa real. Hon simmar med handikappade barn och hade frågor kring allt möjligt kring mina erfarenheter. Jättebra kontakt. Emelie har varit hennes ungdomsledare för ett par år sedan. En del israeler kom fram och pratade med mig och någon från Adas Jisroel kom fram med utförliga frågor om min special pedagogik erfarenhet och annat.

Jag har bett folk sprida informationen så att de som verkligen behöver min coachning når mig även i vår trosamfund. Som ni vet är det organisatoriska problem inom vår församling och den fd församlingasordförande har skrivit om svårigheterna i en DN-artikel igår.

Annars var det en familjesöndag för familjer som ville baka pepparkakor med judiska motiv, fika och köpa leksaker som är huvudattraktionen.Ett stort tack till Chaad för att jag fick stå där med ett bord och berätta och att de säljer en del av Benjamin och min konst på Chanukkashoppen. Hör av er till Chaim om ni vill köpa något av oss på Chabadhuset. Annars maila mig info@piaalife.se. Maila också om du vill bli coachad av mig på samma adress. Välkommen.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan