6. nov, 2016

Respektera den tid Benjamin och jag lägger ned på våra sagor och min metod är upphovsskyddat.

😥😠Jag känner mig jätte ledsen över att bli dränerad. Jag gav bort en bok gratis till en mamma som har en pojke med autism.Jag sa att hon fick behålla den för sig själv och kopiera den till olika enheter för att se hur det funkar hos sig. Jag undrade om hon gillade boken och det gjorde hon. Sedan får jag höra att hon utan att fråga mig kopierat den till sin grupp. Det är stöld. Copyright betyder att jag har upphovsrätt och äger det jag skriver,skapar och jag gör det även för min son. Att skylla det på  bristande språkförståelse hänger inte ihop.

Hon hade mage att fråga om Benjamin skulle kunna berätta för en grupp. Hon har inte ens tagit reda på hur jag kämpar för honomoch hans svårigheter. Det är empatibrist.Jag frågade henne om hon gillat att om någon tagit från henne det hon behövt för att få ihop till brödföda. Många har stulit från mig och jag får skrapa ihop mina slantar för att klara mig. Det är inte rättvisst. Det är jantelagen.Jag har jobbat i över tjugofem med att ta fram min metod. Jag har rätt att leva på mina kunskaper.Jag är så trött på människor som tror att de kan äta upp mig och min son för deras egen vinning.

Jag är ingen habillitering där man gratis kan få råd. Ingen sponsrar mig för detta. Därför kommer de som vill ha information framöver få betala detta genom att betala en medlemsavgift till mig.  Det blir en exklusiv Facebookgrupp som är till bara för medlemmar. Är du intresserad maila mig info@piaalife.se

Jag kommer att ta bort bilder och annat på webbsidan för att förhindra att folk utnyttjar mig och Benjamin. Böckerna jag erbjuder blir på svenska bara till medlemmar. Det finns redan massor av böcker som jag skrivit ute för andra att ta del av. Också på bibliotek. Vem har gjort detta för oss? Ingen.Jag hoppas på att du som läser detta kan ta in det jag säger och förstå detta med empati. Du som behöver mer stöd får vända dig till de som tar emot detta och kan erbjuda dig vad du behöver. Professionell psykolog, terpeuthjälp, socialhjälp, habilitering och rehabilitering.Det finns myndigheter och offentliga institutioner som hjälper till med sådant. Jag har aldrig sagt att ni kan komma och tro att jag ska ordna med allt till er bara för att ni också har en närstående inom autism spektrum. Vem tror du hjälper mig? Har jag skrivit att Benjamin och jag fått något gratis som fungerat ,som skola, habilitering, rehablitiering elller annat stöd? Nej tvärtom. Det finns flera blogginslag som handlar om hur svårt det är. Läs gärna boken Benjamins konst-såhär gick det till att skapa. Den finns att låna gratis på många bibliotek så får du se hur utstötta Benjamin och jag blev av olika grupper. Det gäller också min egen folkgrupp. Så allting handlar inte om hur du ska få maximal hjälp av mig gratis,utan hur du ska kunna välja det du behöver. Vill du ha mina tjänster så får du betala för dem framöver. Du har redan fått mycket gratis i flera år.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan