18. aug, 2016

Flickan är kissnödig

Lagom till skolstart kan du köpa Flickan är kissnödig eller pojken är kissnödig som pdf. Meila info@piaalife.se och tala om vilken bok du vill ha så får du kontot att betala in 90 kr per bok. Tar du båda får du dem för 170 kronor.Skolstart och supererbjudende före 20 augusti får du tre böcker för 250 kronor. Meila info@piaalife.se
Du får båda böckerna Djungelboken och Peter Pan och Kapten Krok - en version för personer med autism samt antingen Pojken är kissnödig eller Flickan är kissnödig. Tala om ditt barn är en flicka eller pojke. Har du en pojke också så får den också om jag får 300 kronor. Alltså både en bok för pojken och flickan som är kissnödiga samt båda sagoböckerna dvs fyra böcker. Kolla min blogg på www.piaalife.se. Rena rama höstyran.

Benjamin har ju Benji och polarna i varumärket så han behöver också en flicka som är kissnödig. Jag har visat demon Pojken är kissnödig, för Benjamin, som han tycker är fin. De flesta är ju pojkar som har autism.Men det är orättvist om det är en flicka som ska behöva titta på en bok för pojkar när hon är en flicka så jag har gjort en kompis till Benjamin som liknar honom. Jag jobbar på demot inom det registrerade varumärket Benji och polarna. referens  Min pedagogik autism  Module1,2,3  Kontakt

Do you want them in English? Then I will make it for you.Kontakt

 

info@piaalife.se

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan