11. aug, 2016

Pojken är kissnödig - en version för personer med autism-demo

Idag har jag gjort en demo på Pojken är kissnödig- en version för personer med autism. Benjamin ska kolla på den på sin android först.

Det är en del från dataprogrammet "Vardag med Benji och polarna" som jag gjorde under mitten av 90-talet och testades på en klass för barn med autism i Västerås och på en förskoleklass för normala barn i Stockholm. Referenser finns.

Förra året hittade jag två flickor som julgranskulor. Den ena hade svart hår och den andra var blond. En annorlunda saga som är en blandning av de ursprungliga Snövit och Askungen sagorna men med andra inslag. Jag tror ditt barn kommer att gilla boken. Passar bra nu till hösten. Jag har skrivit flera e-böcker om Autism. Läs min Blogg på hemsidan www.piaalife.se. Lejonkungen blir den andra saga som  jag gör. Här är ett smakprov på mitt datorprogram „Vardag för Benji och polarna“ som jag gjorde under 90-talet. Här är en version från Badrummet. Pojken är kissnödig. Här tar jag upp olika saker att göra och att även tvätta händerna med tvål. Ni får beställa den här versionen och jag är teacksam för recensioner. Jag ska försöka göra hela programmet som e-bok med den teknik som jag lär mig successivt. ursprungsversionen tog fem år att göra. Programmet testades på friska förskolebarn i Stockholm och i en klass för barn med autism när jag var inskriven på individuellt forskning i special pedagogikmed inriktning autism på Lärarhögskolan 1997-2001.forskning. Se referenser referens  Min pedagogik autism  Module1,2,3  Kontakt

 Benjiochpolarna © registered trademark.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan