5. jul, 2016

Peter Pan och Kapten Krok - en version för personer med autism av Pia och Benjamin Lebsund snart ut

Ja Benjamin  och jag jobbar på med våra sagor genom skype,måla och digitalisera dem. Snart finns vår version av Peter Pan och Kapten krok ute som pdf. Jag förstår alltmer hur svårt det är att få den rörliga Epub att fungera. Fast Epub har flera buggar. Jag vill att bilderna och texten kommer som jag vill därför har jag just nu de sagor som Benjamin och jag gör som pdf. Här bilden som kommer bli omslag med fler detaljer. benjamin har gjort pojken med de röda kläderna. Lejonkunen- version för personer med autism som gjordes genom Bod bröts på ett sätt som jag inte vill pga EPub.

Copyrighted alla bilder,text, är kopieringsskyddade enligt Upphovsrättslagen.funddrar att ta med det under Benji och polarna varumärket. Samma som dataprogrammet Vardag med Benji och polarna.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan