23. jun, 2016

Djungelboken- en version för personer med autism

Ja du läste rätt nu är Djungelboken-en version för personer ute som pdf. Benjamin berättar och jag skriver. Jag illustrerar och han illustrerar. Jag gör allt själv t o m bokomslaget och börjar med att sälja själv nu. Jag kommer också göra om det till Epub för ipad och android. Men pdf funkar för detta också men litet sämre för mobiltelefoner. Jag lär mig mer om Indesign nu och måste lära mig mer om Epub fast och rörlig form därför att de skiljer sig på mac och Pc. Jättemycket jobb med att hitta på versionen. Många timmars berättande, skypande, skrivande, ritande och digitala korrigeringar, teknik m m. Jag tar 125 kronor för boken. Demoversion på omslaget här. Det kommer en nyare version snart.Trevlig midsommar. Jag får äntligen flytta tillbaka till min lägenhet efter midsommar och det ser jag fram emot att få mer ordning på mina saker. Det har varit rörigt i över tre månader nu.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan