17. maj, 2016

Lejonkungen-version för personer med autism och info om hur vi gör sagor.

Förra året hittade jag två flickor som julgranskulor. Den ena hade svart hår och den andra var blond. En annorlunda saga som är en blandning av de ursprungliga Snövit och Askungen sagorna men med andra inslag. Jag tror ditt barn kommer att gilla boken. Jag har skrivit flera e-böcker om autism. Läs min Blogg på hemsidan www.piaalife.se. Lejonkungen blir den andra saga som jag gör i den här stilen. Benjamin kan inte skriva men han kan berätta och det har han gjort. Benjamin har också illustrerat sina djur i mina illustrationer. Här kan du se den rosa flodhästen med lila nos och orange krona med svarta stenar. Han har också sina bilder på en annan sida. Leta efter dem och meila till mig info@piaalife.se Han har bett mig rita horn på Scar därför att han är elak som en djävul. Det här är Benjamins version av Lejonkungen.Se också Min pedagogik autismModule1,2,3 Alla personer med autism har sina egna upplevelser och uttryck därför har jag gjort varje kapitel med bild så att du och ditt barn kan ha sin berättelse eller förklara med andra symboler eller bilder för att få en maximal upplevelse. Även vuxna med autism kan ha glädje av den här sagan. E-boken släpps den 13:e maj men kan förbeställas. Kampanjpris enbart 9 kronor i två veckor

Lejonkungen: version för personer med autim - Google böcker, resultat

därefter 49 kr ( f r o m 28 maj). Den kommer Google-play. app för androd, I-phone och flera internetbokhandlar. Adlibris, CDON, Bokus mfl.Vill du ha en liten video på hur Benjamin och jag arbetar med sagoböcker så meila mig info@piaalife.se. If you want a short video about how I an Benjamin are working with pictues to make a saga please mail me to info@piaalife.se Finns ute redan hos en del bibliotek.Benjamin och jag har laddat in på dator respektive androidplatta och det funkar utmärkt. Ett s försvann i katalogiseringen autism blev autim och är korrigerat av BOD idag 17:e maj. Jag ber om överseende för detta.

Laddas ned även på Mac-varianter även hos E-bøger - Elgiganten

 Hos Adlibris e-boken Lejonkungen: version för personer med autim appar,iphone android, för 12 kr på,Katalogdelen ska ändras autism istället för autim.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan