31. mar, 2016

FN gav bakslag till Sverige när det gäller antisemitism och kräver att krafttag görs.

Judelagen fanns i ca 150 år i Sverige och har gjort att genuina svenskar fortfarande utnyttjar människor i landet.Det har blivit en vana att behandlar judar som mindre värda. "Att jobba som en jude " är ett uttryck svenskar skrattar åt. Det betyder att han eller hon jobbar hårt och att det är okey. Tyvärr så har jag dränerats på kunskap genom att inte få betalt för mina tjänster. Min kunskap har använts av andra bara för att de kunnat göra så mot mig. Mitt barn har skändats för att ingen lag har kunnat ändra på det i Sverige. Efter alla år av diskriminering orkar jag inte längre och har blivit utbränd av alla svårigheter. När de inte kunnat utnyttja och skända mig längre har de tyvärr utsatt min son. Det är alla typer av människor som kränkt oss, lärare, föräldrar. olika specialister, myndighetspersoner och affärsidkare. Då det finns bristande möjligheter att lagmässigt gå vidare har jag tvingats svälja förtreten. Jag som ensamstående mamma blev avskedad för att jag gjorde en förundersökning för barn med autism pga att de inte hade en sådan aktivitet enlig min mening. Föreningen skrev brev till min arbetsgivare och samarbetspartners och förstörde min karriär och försörjning. När ska jag kunna få betalt för mina kunskaper och få en bra pension? Kanske startar jag en förening där människor med min bakgrund behandlas med respekt.Sverige saknar civilkurage.perl-lebovits.simplesite.com

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan