20. apr, 2016

15 april Nytt hopp till hösten.Personalproblem och mycket sjukdomar. Provar med annan bibliotekarie

Kontakt

Jag har frågat vikarierande bibliotekarie om att börja med sagoläsningen. Pga sjukdom och annat har det varit förhinder. Ha koll. Fick svar och det blir mer tid till hösten.däremot finns boken på bibliotek både som e-bok och tryckt bok. Kolla där du bor.

Tyvärr har ungdomar vandaliserat biblioteket där jag bor så just nu är det ingen aktivitet där. Barnboksbibliotekarien är också sjuk så sagan skjuts in på framtiden i vår. Jag hinner flytta till evakueringslägenheten.Trött på stökiga ungdomar som bara förstör och driver omkring till ingen nytta.Men jag kämpar på med att att illustrera. Benjamin illustrerar med mig så i mina bilder dyker en del överraskningar upp från Benjamin i böcker som jag gör nu. Jag lär mig också mer av Indesign att göra bokomslag till tryckta böcker och packar mycket då jag ska flytta nästa vecka till annan evakueringsadress pga stambyt i ca två månader.Snövit och Askungen av Pia Lebsund - Vulkan Snövit och Askungen: Amazon.co.uk: Pia Lebsund ... Snövit och Askungen - Pia Lebsund - E-bok - Nextory

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan