3. feb, 2016

Snart ska jag läsa sagan Snövit och Askungen på bibliotek.

Questions Module1,2,3olderinfo

Blog

English,specialpedag

Kontakt

Sensory stimulation

Food  Social skills www.adlibris.com/se/sok?filter=author:pia%20lebsund Min pedagogik autism benjileb.simplesite.com

Okej nu har Barnboksinstitutet fått min tryckta bok och som ska med på deras mässa i mars tillsammans med andra böcker. Skolbarn med autism kommer att få höra mig läsa sagan Snövit och Askungen i början på mars. Barnboksbibliotekarien sköter inbjudningar så jag går inte ut offentligt och bjuder in. Då blir det för många. Ja det verkar som jag förstått trenden med barnböcker när jag läst rapporten från Barnboksinstitutet. Det är inne med mer bilderböcker. Snart kommer också den digitala världen in och tar större plats. Tjoho.Bokrondellen har koll på e-böckerna. Faktaböcker kommer också stort. Det har jag också skrivit.Egen utgivarnarna blir fler . Tjoho.Det blir mer bilder och mindre text. Tjoho säger jag också som illustratör och konstnär.Speciellt bra för de lässvaga med funktionshinder.Med andra ord de som kan illustrera ligger i framfart.

Senaste kommentaren

26.06 | 07:19

Om du som pressansvarig, journalist eller bloggare vill beställa ett kostnadsfritt recensionsexemplar, sänd ett e-postmeddelande till press@bod.se och ange följande:
- bokens titel och författarens na

23.06 | 09:53

<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certification-training/"> power bi certification</a>

23.06 | 09:52

I read your post. It is very informative and helpful to me. I admire the message valuable information you provided in your article.
<a href="https://www.igmguru.com/data-science-bi/power-bi-certificat

Dela den här sidan